GOTT NYTT ÅR!


Dagens ridpass.

Idag var de dressyr som stog på listan. Han kändes fin i skritt och trav, men snart ville han inte gå i form och då gjorde jag små volter och gick in på en volt. I galoppen kändes han väldigt fin och det blev små volter som blev som små piruetter :). Sedan körde vi lite ökad trav och han har blivit jätte fin där! Förut så "vek" han benen och bara sprang på men nu går han mycket finare och tar ut benen bättre, men det får bli mer övining på det där ;).
Jag ägnade inte så mycket på balansen idag :(. Men det får bli imorgon! Sedan när efter att ha gjort lite volter och sådär så gick han i fin form, och han var super fin verkligen :).
Sedan skrittade jag och Ofelia ut i hagen lite, men det var så hårt underlag. Sedan skrittade jag ett varv runt stallet och träffade Lisa och Diligo på vägen :D.
Sedan belönades fina Castor med massa kramar och morötter, och precis när vi skulle gå hade några planker i väggen mot boxen brevid "hoppat ur" så det var bara och hämta en kofot och sätta det på plats. Som tur var, var det ingen häst i boxen brevid så vi kunde fixa det super lätt! :D.
/Snobben och Skrutten.

PS! Har en bild på mobilen som jag kan ladda upp sen ;).

Dag 3. Det här behöver jag träna mer på.

Balansen och TRAMPA NER HÄLEN som min stackars tränare får tjata om :(.  Men tur att jag har världens bästa dressyr tränare Marie :D.
Men det är mycket kvar innan man kan börja tävla stora nivåer :).

Dag 2. När och varför jag började rida.

Hann inte blogga igår men Dag 2 kommer nu ;).

Jag satt upp på en häst för första gången när jag var 3/4 år. Jag är uppvuxen med hästar efter som min moster har haft massa islandshästar, mormor fick 2 stycken, och mamma hade tur ridning. Sedan när jag blev 6 år började jag på ridskola och tävlade hoppning, då var det bara hoppning. Men sedan blev det dressyr mer och mer och idag är det bara dressyr men såklart lite hoppning också! :).

Markarbete

Ni ska jag ta och göra i ordning Castor för om 40 min ska vi vara uppvärmda och klara :)


Dag 1. Bild på favorit hästen.

Min favorit häst är min egna häst Castor (Snobben) ♥
Snobbenochskrutten.

30 dagars lista.

För att börja med det hela tänkte jag börja med en 30 dagars lista för att komma igång liksom! :D.

Idag blir det ingen ridning för Castor. Han får ha en vilodag idag för imorgon blir det träning för Marie. Markarbete stog på listan :).
Snobbenochskrutten.

Snobbenochskrutten in action!

Hey! :D
På den här bloggen får du följa mig (Skrutten) och min ponny (Snobben), fast min ponny heter inte Snobben. Han heter Castor ;). Men har du läst Wendy, hästtidningen, så har du säkert inte missat den serien och där av namnet för jag känner mig lite så ibland! Att jag är den klantiga och min häst är den ordning samma ;).
Men låt oss börja!

RSS 2.0