Svar på kommentar till Sara.

Hej Sara :).
Jo jag har en på mitt landställe men ingen här i Stockholm ;). Det skulle vara min hund och min häst men ingen i skolan. Tack så väldigt mycket! :D. Läser du min blogg ofta?
Tack för kommentaren!

Pontus träning.

Tränade i tisdags och tränade då för Pontus Westergren. Hoppning stod då på schemat och sådär. Jag hittade inte min allround sadel och jag som är dressyr tant skulle variera mig själv lite och min häst som gillar att hoppa :D. Tog dressyr sadeln, alltså nu blir det pinsamt för att alla hoppfantaster vet att man inte kan hoppa med dressyrsadel. Men jag tänkte att det var ett säkert kort. Japp, kom på ett hinder, vet inte vad det låg på (kanske var det 50 eller 80) ingen som helst aning men det var precis när vi börjdade, första hindret. Hoppar, kommer i obalans pga dressyrsadeln. Hoppar igen. Samma sak. Hoppar igen, obalans. Castor gör ett litet bocksprång innan jag fått balansen igen, sedan gör han en kraftig svängning och så ser jag väggen framför mig. Punkt. Jag kan ha svimmat jag vet inte ;). Men så reser jag mig upp efter 1 minut, 1 sekund. Jag vet inte och jag kommer ihåg att jag fick vatten från någon och sådär :). Men sedan hoppade Amanda upp för jag hade ju ont i huvudet och då fick hon hoppa och det gick super bra! Sedan hoppade jag upp igen och travade och galopperade lite. Sen gick jag till skolan, fick gå hem igen för jag mådde inte så bra. Blev hemma. Mamma och jag åkte till sjukhuset och där ville dom att jag skulle stanna över natten (!!!!!) Jag som är rädd för sjukhus :O. Aja, de ville försäkra sig om attd et inte blivit en blödning. Nästa dag blev jag röntgad i huvudet och då konstaterade dem att jag hade en hjärnskakning som tur var. Så det har blivit att få ta dte lugnt. Idag red jag i 20 minuter faktist och det gick väldigt bra. Huvudvärken är veck och på Måndag går jag till skolan ;). Castor mår som vanligt ;), han blev aldrig skadad eller något så han är frisk som en nötkärna den lilla killen ♥.




Snö? Tack jag klarar mig!

Varför kom det snö plötsligt..? Herregud.


Träning för Harriet

Nu när jag och Castor har varit borta har vi även tränat för min tränare Harriet. Hon har tränat Grekiska Landslaget i OS i dressyr och jag har lärt mig otroligt mycket! Så, så himla mycket semester har det nog inte blivit. Men en av de bästa semestrarna! Mysig har den varit! :). En dag regnade det och då var Castor såhär blöt som ni ser på bilden:). Luggen droppade och pälsen droppade lite den oxå. Men sen blev de bra:).


Utveckling!

Här är två texter jag skrev för några månader sedan. Från att vara helt överlycklig att få kunna leda Castor, till att nu tävla i Maj:D. Apropå tävling så ja. Vi har bokat upp i maj! :D. LC1 kommer det få bli för att sedan klättra sig uppåt:).


Glad kille i transporten på G hem!


Semester hela påsklovet!

Jag och Castor har varit på vårat landställe hela påsklovet och haft väldigt dåligt internet och nu när det varit semester har jag inte velat blogga bara vara med Castor och familjen :). Men idag är det Lördag och Castor stortrivdes på Öland och det är ju helt galant då vi är där hela sommarlovet oxå:D. Så på Måndag igen kommer skolan att börja och då kommer även bloggen att rulla på :). Ska dela upp träningarna lite i inläggen så håll utkik!
/ Snobbenochskrutten!


Hahaha!

Har ni sätt nya Agria reklamen med den lilla valpen? Så himla söt! Här har ni den iallafall

Friskförklarad!

Söndag 1 April 2012 blir en ängel utan vingar friskförklarad. Vet du hans namn?
Castor såklart!

I söndags blev Castor friskförklarad och när Chris kollat på honom via böjprov och när jag red så sa han att han var mer en godkänd. Så himla skönt! :D
Efter att ha promenerat med hnm i 6 veckor och ha satt igång honom visade det resultat och nu är vi på banan igen! OH YEAH!
Nu kan jag börja hoppa men såklart först markarbete så att han kommer igång. Är så himla glad! Nu blir det lite mera action här på bloggen oxå! :D

Hade även träning ingår för Traudi. Det gick bara bra. Vi tränade på att han "fuskar" lite med sina bakben och vill inte spåra riktigt efter. Så det tränade vi på.
Även lite gångarter och lösgjord het stog på schemat igår men vi startade lugnt igår i med att det var första gången på ett par månader sedan jag tränade för henne. Jag fick även ett överös av beröm och lika så med Castor ♥.
Så.. nu gör vi en come back jag och Castor och vi har även anmält oss till dressyr tävlingar i Maj. LC:1 blir det då ;).
Du tog mitt hjärta och har det i ett järngrepp! Jag släpper dig aldrig och jag kommer aldrig sluta älskar dig ♥♥

RSS 2.0