Snobben får en liten vilodag.

Idag får Snobben en vilodag :D. Det är han väl förtjändad i med att han jobbade på så himla fint igår :).
Imorgon åker jag ut till Snobben och ska fixa i ordning allt och packa ner alla grejjor som ska med och så ska Castor få skrittas bara för att röra lite på sig.
Apropå vad jag sa igår att han skulle joggas, så blev det inte riktigt så, utan han fick jobba på igår med så blir det lite vilodag idag. Det blir nog super!
Det här ska även inhandlas det matchar så snyggt! Benskydden har jag redan :). Men det här blir som en liten, vad kallar man det? Outfit? Hursomhelst så kommer jag och Castor matcha varann i sommar! :D
Till Castor:


Till mig:

Vissa grejjor har jag redan men annars ska det inhandlas så småning om :).
//Snobbenochskrutten :D

Nu..

..ska jag börja göra iordning Castor för att sedan rida! :)


1m!

Världens bästa Annika har hjälpt mig inom hoppningen och hon är den bästa tränaren man kan ha! :). Hennes blogg heter ---> annikahellberg.blogg.se
Och i går hoppade jag och fina Castor 1meter! Är grymt stolt så nu har jag delvis också övervunnit min rädsla :). Det känns väldigt bra :). Nu är jag på väg till Castor och idag blir det nog dressyr mest bara lite joggandes en 30/35 min och imorgon blir det lite mjukare träning också innan det bär av på Onsdag till landet!
/Snobbenochskrutten :D


Duktiga Castor

Det är helt fantastiskt! Alltså, han är helt otrolig! Så fantastiskt fin. Idag vart det dressyr somsagt och efter att man ha skrittat honom så kortar jag tyglarna och böjer honom på det olika varven, sen lite trav och sedan galopp och då blir han otroligt lösgjord. Har verkligen hittat honom nu känns det som nu! :D. Så jag blir så glad. Det blev sits träning också. Fina fina Snobben! På Onsdag åker hela familjen till landstället! :D. Castor ska absolut med<3. Dock har vi blivit 1 mindre familjemedlem då min hamster dött för 1/2 månader sedan.

Men det känns super kul allt annat nu.
/Snobben oooo Skrutten :D


Snobben, jag kommer!

Är på väg till Snobben nu :). Äntligen sommarlov! I Lördags köpte jag ett pennskrin, två fina mobil smycken och 1 borste och allt som allt blev det 15:- super billigt! :). Idag planerar jag ett ridpass med dressyr och allt där imellan typ :). Har även kommit på att det tr ett bra tag för Castor att bli varm och mjuk, ungefär 35 min tar det. Men det är Castor det. Förresten har han nya skor idag! Det blev converse. Blå. Hahaha ;)
Bild på borsten:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3197326/images/2012/pic_206503764.jpg" class="image">


Kavaj knappar!

Kolla in dem här knapparna jag fick för ett tag sen :). Ska garanterat ha dem på min tävlings kavaj sen. Det kommer bli fint :).
Dålig bild, men den är tagen med Photo Booth ;)
/Snobbenochskrutten :)

Pontus Westergren Clinic

I Lördags var det Pontus Westergren Clinic. Det var spännande. Han hade med sig två av sina hästar. En 5 åring och en 13 åring. Dem var väldigt fina :). Här kommer lite bilder ifrån clincen.
Pontus Westergren och 5 åringen
13 åringen.
Det var väldigt spännande att lyssna på. Man fick ställa en massor av frågor också. Det var spännande det oxå ;).
/Snobbenochskrutten.
Stor copyright på bilderna!

Sommar, ny energi = Här ska fixas!

Har så mycket idéer. Nu när skolan är slut så har jag så mycket mer tid med Castor och därför nu när skolan tagit upp rätt mycket tid blir det grym uppdatering i sommar! :D. Häng med mig och Castor nästan ända in på tävlingsbanan, följ med upp på hästryggen, häng med när vi är på hööks eller liknande samt mysiga sommarkvällar. Nu när jag ska till landstället kommer det bli grymt kul för både Castor och mig :). Lille Snobben ♥.
Så.. nu ska denna uppdateringen hållas ända in till nästa år och nästa och nästa...
Bloggheader ska ev. bytas oxå :). Får be en vän och fråga om hon kanske kan fixa..
Så det är på G nu :). LB:1 ska tränas in och video bloggar ska ev. komma upp oxå när jag rider Castor. Kanske en oxå när jag snackar själv, fast den kan nog bli rätt lång, haha! :)
/Snobbenochskrutten
LB:1 :). Snart så!
Gissa hur mycket jag älskar den här hästen ♥.

RSS 2.0